algi | | | 2004., szeptember 20., 2:33 | | |

„Don’t use quotes from bands that suck. Please.”

White Wolf Online (old site): Game Writer’s Guidelines

A következőeket azért merem leírni, mert már tárgytalanok, lévén sikerült elég stabilan megállapodnom. Ha a szereplők olvassák, minden bizonnyal magukra ismernek. Szóval a ciki dolgokról:

Mikor még fizikus voltam, elég nagy volt az évfolyam ahhoz, hogy minden évben legyen egy „femme fatale” köztük, aki olyan lány volt, aki eléggé tetszett, megvolt az esély, lévén még tapasztalatlan gólya volt, továbbá én elég béna voltam ahhoz, hogy mindenféle ellenállásbaütközés nélkül, puszán saját bátortalanságom folytán elszúrjam. Persze minden ilyen alkalommal öt évig még tovább jártunk az egyetemre, és rendszeresen összefutottam – mindegyikükkel.

Az egyik legcikibb talán B. Éva esete, akivel annyi bátorságom volt csupán, hogy szemezzek, szünetben se mentem oda hozzá beszélgetni. Ő viszont eleinte épp hogy csak nem evett a tenyeremből. Aztán persze sikerült tőle pár kosarat beszereznem, és azóta nagyon, nagyon kínosan érzem magam, mikor találkozunk, többnyire csak arra vagyok képes, hogy köszönjek neki. Pontosabban most már egyre kevésbé, de egy éve még nagyon gáz volt.

Hogy folytassam a sort: tavaly is történtek vicces dolgok, pedig akkor már csillagász voltam. Sokkal óvatosabb voltam, így sikerült párhuzamosan két lánytól is bezsebelni a csillogó tekinteteket. Az egyik lányról azért tettem le, mert egyfolytában féltékenységgel akart aktivizálni, ami kb. olyan, mintha szeretkezés előtt egy hasbarúgással próbálna felizgatni az illető. A másik lány sokkal izgamlasabb: akárhányszor találkoztunk, csak úgy meresztgette a szemeit stb., egyszer így összefutottunk a Gellért-hegyen, amikor én éppen nem voltam túl mobil, úgyhogy nem tudtam vele tartani, de ő visszajött hozzám. Később aztán a pasija is csatlakozott hozzánk, és mikor úgy voltunk hármasban, addig a hölgy a srác kezét fogta, miközben velem szemezett. Máig nem tudom, mi volt a szándéka.

Persze ez nem ugyanaz.