Elkerített Város

Eddy, az új lakótárs

Kathy Zoei Torrance ||| 2008., december 24., 19:08
Kategóriák:

Hát Trynek már-már szokásává válik megríkatni engem karácsonykor. A meghatottságtól ugyanis hatalmas könnyeket tudok ejteni… de hát nincs szebb ajándék a személyes ajándékoknál, ez pedig idén sem maradt el :). A karácsonyfa alatt már tele van ajándékokkal, ezek közül csak néhány az egymásnak szánt. Hát huszonnegyedike megérkezett, mi is megajándékoztuk egymást. A fa alatt egy csomag várt, ami mindaddig még nem volt ott. Ő az én ajándékom volt. Try azt mondja van másik is, keressem meg. Na és onnantól kezdve hulltak a könnyek. Ahogy megláttam, megtaláltam rögtön elérzékenyültem. A fa egyik ágáról egy pici kék elefánt nézett rám nagy fekete gombszemeivel. Egy olyan elefánt, amilyen édeset én még életemben nem láttam. Egy pici puha kék elefánt kockás fülekkel és tappancsokkal.

Ő Eddy, az új lakótársuk, aki nem akárhonnan származik, mint Try ügyes kezei közül. Az első, amit megkérdeztem tőle az volt, hogy ő készítette-e, mert annyira profinak tűnt hogy nehéz volt elhinni. A legszebb az egészben hogy igen, az ő kezei között született Eddy, a plüsselefánt, csak nekem :). És oka is van hogy miért. Még nyáron a flickr-t böngészve rábukkantam egy lengyel hölgyemény oldalára, ami tele volt csupa édes kisplüssökkel, de olyan édesek voltak, hogy a fél karom odaadtam volt egy olyan mütyürért. El is küldtem a linket a Trynek, aztán szépen elfelejtettem az egészet. Try nem. Pár hónappal később mesélte nekem Try hogy ő bizony felvette a kapcsolatot a lánnyal, és megkérdezte hogy nem gyártana-e plüssállatot nekem, de sajnos a lány nagyon elfoglalt volt úgyhogy nem tudta elvállalni a küldetést. Ezzel az előtörténettel született meg Eddy, aki sokkal de sokkal aranyosabbra sikerült a lengyen leányzó bármelyik kis porontyánál.

Eddy az elefánt egyből a szívemhez nőtt.

eddy_1

eddy_2

Szerintem egyszerűen zabálnivaló, ahogy néz azokkal a nagy gombszemeivel! :)

Trackbackek

Elkerített Város:

[…] Szentestében kulminálódtak. Örültem, hogy a viszonylag rövid idő alatt tető alá rántott Kék Elefánt projekt ilyen féktelen sikernek örvendett. Én magam pedig a jövő évet egy kézzel készített, az […]

http://walled.trychydts.hu/index.php/2008/12/ketutemu-karacsony/

A bejegyzés trackback címe:
http://walled.trychydts.hu/index.php/2008/12/eddy-az-uj-lakotars/trackback/

|||

© Trychydts & Kathy Zoei Torrance
A blogot Wordpress motor hajtja. A legördülő menük a CSS Menu Generator segítségével készültek.

Switch to our mobile site