Közszemlére bocsátva

kzt | | | 2006., szeptember 24., 23:13 | | |

Párocska kezénél lábánál fogva összefonódva, gabalyodva, szemérmetlenül csókolózva a metrón velünk szemben. Rosszallóan Try felé biccentek. Ő is észre vette. Nem csoda. Nem lehet nem észrevenni. Senki sem mondhatja el rólam, hogy nem vagyok szabadelvű vagy akármi más hasonló, mégis úgy éreztem többet látok a szükségesnél, és lusta vagyok arra, hogy akár jobbra, akár balra sandítgassak puszta figyelmességből azzal a felkiáltással, hogy „nem rám tartozik a magán életük, miért is zavarnám őket”. Try a következőt súgja a fülembe:

– Nézzük őket meredten, rendületlenül! Csak észreveszik magukat…

Rendben. Kellően feltűnően elkezdjük bámulni a párocskát, akik még mindig gilisztaként összetekeredve intenzív testnedvcserét folytatnak. 5 perc elteltével a párocska semmit sem vesz észre tenyérbemászó viselkedésünkből. Még mindig egymás összenyálazásába mélyülve édelegnek. 10 perc elteltével:

– Te, ez olyan mintha valami pornó bevezető jelenete lenne…
– Hmm… szerintem meg olyan, mint valami rovarok párosodása – vágja rá elgondolkodóan Try.
– Aha… tényleg. – dünnyögöm unottan, le sem véve szemeim a romantikázó duóról.

Tényleg érdemes tanulság volt. Azt hiszem menekülőre fognám, ha úgy csókolna meg valaki, mi a duó hímtagja. Szájával beharapja a partnerét (alsót, felsőt egyszerre) aztán ütemesen nyaldossa, különös figyelmet fordítva arra, hogy minél több nyál vándoroljon a szájából a másikéba, mindezt olyan hatással körítve, mint amikor a rovarok a potrohuknál fogva összecuppannak nyúlósan ragadósan… hrr… brr… hmm…
Néha szóba elegyednek (a megfigyelések szerint nyilván a szájukkal hallanak), majd néhány egymásra vetett rosszalló pillantás után folytatják a nyalakodást. Végül a pasas feladja, vagy kiürült, vagy távoznia kell… tény, hogy leszáll.
Try megböki a vállam.

– Nézzük tovább a csajt?
– Naná! – válaszolom tömören.

Kihívóan figyeljük tovább a csajszit. Telefonál. Próbálunk sztorit kerekíteni köré, sajnos túl nagy a zaj. A mi megállónk következik. Csajszi leteszi a mobilt, mi pedig kioldalazunk a fülkéből, a peronon megállva továbbfigyeljük őt a feltűnőbbnél is feltűnőbben. A csaj szemei elkerekednek, majd kínosan vigyorogni kezd ránk. Egyre kínosabb, egyre kínosabb… kurvára nem érti, vagy kurvára leesett neki. Mindenesetre mi kurva jót szórakozunk. Ingyen mozi. Ennyi nekünk is jár ;).