Trychydts | | | 2005., augusztus 07., 23:19 | | |

You best change your tune, ’cause me axe is itchin for a swing or two, and I nay likely to stop it!

Korgan

Megvolt a második fotós session Arwennel. Most mozgalmasságot akartam, életet, elevenséget – no, ha tudom, mibe kezdek bele, lehet, hogy inkább valami mást fundálok ki szakmai kihívásképpen, mert ettől vért izzadtunk, annyira nehéz volt. Arwen teletömtük csokival – egy érdekes adalék, hogy Bountyt sokkal szebben tud enni, mint Marsot -, és belenyomtunk egy liter innivalót, közben fotózgattam. Vizi elég mérsékelten vett részt a projektben, szerintem inkább engem tesztelt, de valamikor azért fotózgathatott is, mert azért vannak képek a Canonján. Mármint a klán Canonján.

A mai nap elég vasárnaposan telt, ami, tekintve, hogy tényleg vasárnap volt, annyira talán nem tekinthető különlegesnek. Jackson pajtástól mexabadultunk végre, Kun-szun Lung hazajött végre-valahára, így a pszichopata dög visszatérhetett oda, ahol végre jól érzi magát. Asszem, saját macskám nem lesz, ez a kis bónusz macskaalom-lapátolásból és macskakaja-turkálásból végképp meggyőzött.

Megnéztem én is a Batman: kezdődik-et. Eddig nem voltam egy nagy Batman-rajongó, de ez kifejezetten tetszett, mondjuk Qui-gon újraszerepeltetése sem volt egy rossz ötlet – lassan megnézném már valamilyen normális filmben is. Rutger Hauer természetesen szenzációs volt.

Lejárt a tamagochi-vakációm, immáron nem kell tevéket etetnem. Azért meg kell mondanom, most, hogy volt összehasonlítási alapom a teve és a macska között, hát meg kell mondanom, egy elektronikus teve százezerszer simulékonyabb, kedvesebb és szeretetreméltóbb, mint egy igaz macska. És csak akkor döglik meg, ha én is akarom.