Trychydts | | | 2005., május 31., 21:13 | | |

Megvegyem DVD-n a fantom az éjszakábant? Az egyik legdurvább thriller, amit valaha láttam.

As you can see, a motivációs faktorom épp a metróval randevúzik, nincsen kedvem semmihez se. Ez azér’ a vizsgaidőszakban nem egy nagy előny.

Ma azért elég számottevően javult a hangulatom, amikor sikerült lenyomnom egy tudományfilozófia vizsgát. Baluval fegyvertisztogatás közben meg is beszéltük ma délután, hogy az ilyen trükkös-rutinos kettesekhez kell az a gyakorlat, ami nem sokaknak van meg – szerencsére időben ismertem fel, hogy nulla esélyem van arra, hogy formába hozzam magam. Így aztán jó előre megáshattam az alagutat a küszöb alatt. Amúgy cinkes is volt egy lehelletnyit a dolog: a férfi vizsgáztató simán belelátott az agyamba, vizsga után a lépcsőházban el is mondta, mi az ábra, miközben lasszójával a következő vizsgázót próbálta megcsípni. A hölgy viszont – nevét fedje jótékony homály, a bennfentesek kedvéért meg közlöm, hogy arról van szó, aki négy nyelven beszél szakfordítói szinten – a szokásos „varangy” formáját hozta. Azért nagy nehezen sikerült megállnom, hogy ráborítsam az asztalt és lerúgjam a fejét.

Amúgy nagyon adekvátan öltözködtem: egy kopott farmer és egy aprókockás ing volt rajtam, és akkor még köszönjék meg, hogy nem a Nyúzos pólómat vettem fel. Még mit nem, ilyen hülyeségekért nem fogok gutaütést kapni.

Baluarc egyébként ellátott egy sor bölcs tanáccsal is, és egy közös fényképezést is megbeszéltünk jövő szombatra; már csak a témát kellene kitalálni. Kíváncsi vagyok, milyen lesz vele.