Szép ez a világ

kzt | | | 2009., október 30., 13:12 | | |

Na jó… Chloé, állom! Ha én álmodozó vagyok, akkor rád már szavak sincsenek, de ezt én eddig is tudtam… az általad leírt példák nélkül is. Pl. azt sem tudom megszámolni hogy hányszor mentünk már metróval az ellenkező irányba mint szerettünk volna xD. De szerintem Try sem nagyon vitatkozna azzal, hogy te álomvilágban élsz xD.

A tegnap esti játékot amúgy nagyon élveztem. Alig várom már a következő alkalmat. A nevetés pedig dopping, ami kell. Meg aztán feelinges is volt. Nagyon odatettük magunkat Try-vel. Én játékos- meg szörnygyártó nagyüzemet futtatam, míg Try fasza térképekkel dobta be magát – bár nekem reggel elárulta hogy kicsit csalódott volt, amiért nem szívtunk többet.

Nem mellesleg tele vagyok megint tennivalókkal. Kreatív cégnél megint egy újabb nagyobb kaliberű project, munkahelyemen meg főnököm hívott fel tegnap hogy jövök-e ma, mert azt akarja hogy én tervezzem a legújabb kiadványunk borítóját. Meg még tervben van egy két egyéni megrendelés is. És még akkor is megéri, ha egy hétig töröm az agyam mondjuk egy nyomorult mappa tervén, mert nem adok ki olyat a kezemből amivel nem vagyok elégedett. És még csak nem is a pénz az, ami motivál, hanem hogy várnak tőlem valamit, én meg mindenáron meg akarok felelni ennek. És persze akkor még gyártom az RPG kiegészítőket, na meg nem utolsó sorban a suliban őszi szünet van, úgyhgy minden tantárgyból egy halom házit sóztak ránk. Csak hogy egyet említsek: „tipográfia: tervezz 10 betűtípust az adott fogalmakra…” xD – kirázom a kisujjamból, nem? xDDD És ez csak a kezdet…

A tegnapi játékról még annyit, hogy végeztünk mondjuk 11 körül, én hulla fáradt mentálisan, fizikailag szintén, mégis tele voltam energiával, amit ezúttal arra használtam fel, hogy rendet rakjak a party után. Ezt még meg fogom köszönni magamnak később. Felhúztam szépen az ébresztőt, és ahogy letettem a fejem már aludtam is. Tegnap egyébként meglepően szép éjjelünk volt. A szobában a fények mindenesetre gyönyörűek voltak. Reggel meg nyitom ki a szemem, és nem vagyok álmos. Szemernyit sem. Világosodik. Nem csörgött az óra? Megnézem. Még 6 sincs. Végül forgolódtam még egy picit a rend kedvéért, aztán felkeltem és elkezdtem gépezni. Talán még napközben is rég voltam olyan éber, mint ma reggel (mondom én, a nevetés dopping :)). Try nem győzött csodálkozni. Máskor vontatókocsival sem lehet kirángatni az ágyból, ma meg még arra is volt időm, hogy elkortyoljam a tegnapi játékból vissza maradt narancslevet a konyhapulton ülve a reggelben gyönyörködve. (Azért melóból megint elkéstem, de ez is csak a rend kedvéért…)

Tulajdonképpen azt kell hogy mondjam: szép ez a világ! :)