2 dolog

kzt | | | 2009., április 16., 10:52 | | |

Azért Try-vel elég sok dologban hasonlóan gondolkodunk, de van kettő amiben teljesen ellentétesen, és ezt nagyon sajnálom. A musical és a strand :). Try számára a strand az mindenről szól csak a vízbe ne kelljen bemerészkednie, de hát én ezt a legjobb indulattal sem tudom strandolásnak nevezni. Számomra a stand az a vízben viháncolásról szól, és nem a pokrócon olvasásból. Mindennek a tetejébe jön az hogy én IMÁDOK strandolni. Pech, mi?

A másik meg a musical. De erről már volt szó. Szóval kétlem hogy valaha rá tudnám venni Try-t hogy megnézzen velem egy musicalt, de ez talán a kisebb probléma… azért musical előadások nélkül még nem forgolódom álmatlanul az ágyban éjszakánként :).

A strandolásról azonban akartam írni már korábban is. Ugye rám jött ez az utazás szervezősdi, és hát ha valamibe belelelkesedik az ember akkor nincs megállás. Szóval leszerveztem egy Sopront jövő hétre, aztán még nyélbe ütöttünk egy Londont májusra. Aztán minap bogarászok neten, és egy blogban egy barlangfürdős blogbejegyzést olvasva meg csapott a lelkesedés, és beütöttem a google-be hogy „barlangfürdő”. Nem sok kellett ahhoz hogy felfedezzem Miskolc-Tapolcát. Aztán jöttek az emlékek. Jó Borsod megyei rokonsággal megáldott lány lévén kismilliószor strandoltam kiskoromban – a már akkor is híres – Miskolc-tapolcai fürdőben. Akkor ugyan még jelentősen lepukkantabb és kisebb volt a repertoár. Aztán most szembesülve a jelennel, a felújított strand komplexummal, és eltökéltem hogy nekünk nyaralási szándékkal el kell oda mennünk határos időn belül. Na Try akkor állított le ,amikor már a szállást foglaltam volna, hogy talán nem ártana átgondolni. Végül is igaza volt. Ha minden igaz alaposan átgondolva az utazást meg tudjuk oldani szinte ingyen is! :) Akkor meg miért ne? Szóval idén – az elmaradt kenutúra helyett – irány Miskolc-Tapolca!