Életem első kajakidobása

Chloe | | | 2009., február 18., 0:05 | | |

1 Trackback

Mivel életem első wasabi-s éttermes élménye isteni volt, és Zoei bejegyzésén felbuzdulva megkívántam a mochit, úgy döntöttem, hogy rendelek magamnak neten egy kis japán kaját, ami két fordulósra sikeredett:

1. wasabi:   egy kis mochi (7 db)+ wokban pirított zöldség tofuval (kb 1800Ft)

Vélemény:  gyors (ingyenes) szállítás (40 perc), kedves futár, éttermi szintű kaja (melegen érkezett). Isteni volt a mochi, pont olyan mint az étteremben. Mivel a házhozszállítós kajáktól mindig kevesebbet várok, így ez messze felülmúlta a várakozásaimat.

2. I love sushi:  szintén mochi (2db), csak másfajta+ ropogós csirke rizzsel és avokádósalátával (kb 1800Ft.)

Vélemény: RETTENETES :P, a szállítás másfél óra (300 ft), (a futár itt is aranyos volt), a kaja pedig szörnyű és kevés. A csirkefalatok úgy néztek ki, mint 5 db töpörtyű, amit egy kutyával megrágatnak, kiteszik száradni és pirulni a napra, majd fognak két csigát, és mászatják rajta egy kicsit úgy, hogy lehetőleg rá is szarjanak! A mochiban pedig az volt a a legkiábrándítóbb, hogy be volt csomagolva, mint valami műkaja. Először fel sem ismertem. Az avokádósalátában pedig volt 5 kocka avokádodarabka, egy kis hagyományos saláta és egy minirák. Persze minden jéghideg volt, ami mondjuk még elmegy, csak hát a másikhoz képest azért kicsit kiábrándító volt.

Nem tudom, hogy az étel gusztustalansága vagy a felháborodásom okozta, de egy falatnyi kóstolás után kivágtam az egészet a kukába. Azt hiszem, a netes rendeléses pályafutásom ezzel véget is ért.  Ok, a wasabis finom volt, de a mennyiséghez képest nagyon drága.

kepx