Tripszilon, pont, hu

Trychydts | | | 2007., augusztus 07., 18:45 | | |

Utálom a mélypontokat, és ma egy egész komoly mélycsomóponton jutottam túl. Lezárult a Céges pályafutásom, legalábbis nagyjából-egészében, egy-két kisebb szerződéses melóm van még, oszt tényleg annyi. Trychydts Kifut a Nyílt Vizekre, Trychydts Most Ismét Állást Keres, a legutóbbinál lényegesen nagyobb intenzitással. Szerencsére az, hogy az elkövetkezendő pár hétben azért még van melóm, az igen sokat lendít a közérzetemen.

A Kölök, mint egy párduc vetődik a retyóba: tulajdonképpen autót hozott nekem, mert édesanyámat nekem kell holnap hajlanok hajnalán felcsípnem a Terminálon, és ha már itt van, megdob egy esküvői meghívóval. Leslie hamarosan Mr. Kölök lesz, Kölök meg hamarosan Mrs Leslie és ez így van jól. Édesanyám is hiányzott már, és ráadásul meghozza azt a hiper VR-szimulátor modult, amit a kinti címére rendeltem. Fahéj lesz, már nagyon várom, kíváncsi vagyok, működnek-e még a VR-mester reflexeim. Kár, hogy Csabi kiszállt már a buliból, ő egy valóságos mágus volt ezen a téren.

Háziasszonyi ösztöneim viszont egyre élesebbek. Hol hamuba sült pogácsát sütök éjnek évadján a kenyérkereső DTP-operátornak, hol mazsolás kalácsot, hol körözöttet rittyentek, hajnalban, frissiben. Mosogatok, pakolászok, sőt, mostam is, pedig ha van valami, amit utálok, hát az a mosás. Remélem, hamarosan nekem is lesz melóm, és akkor ismét belustulhatok egy kicsit, ami a házimunkát illeti.

És van saját netállomásom: még nem száz százas, de azért szeretnék eldicsekedni velem. El is dicsekszem: trychydts.hu!