Az én 7 dolgom

kzt | | | 2007., július 29., 23:44 | | |

1. Még züllött tini koromban szeretőt játszottam egy többgyermekes apa oldalán – végül egy másik szeretőjével összefogtunk látván, hogy mennyi embernek okoz fájdalmat a viselkedésével (köztük nekünk is), és derekasan összekuszáltuk az életét. A másik szerető azóta a legjobb barátnőm.

2. Gyerekkoromban gyakran volt halálfélelmem. Még ma is van néha, de sokkal ritkábban.

3. 15 évesen engedély nélkül felszöktem a metropoliszba szilveszterezni a farmról. Akihez mentem azzal aznap összevesztem, és mivel tök egyedül voltam a metropoliszban, a másodunokatesómat hívtam, és ő mentett meg végül azzal, hogy elvitt magával egy házibuliba.

4. Csókolóztam lányokkal. Sokkal.

5. Gyerekkoromban volt egy farmunk, és a tesómmal elmentünk lófrálni a földutakra, egyszer csak észrevettük, hogy egy medve cammog előttünk. Nagyon megijedtünk, és elkezdtünk visszafelé szaladni. Aznap ugyan bemondták a rádióban, hogy egy medve elszökött a cirkuszból, ami nem messze volt a farmtól, de senki se hitt nekünk.

6. Na erről még tényleg soha nem írtam, és mindig igyekeztem letagadni. Dohányoztam pár évig, és rendszeresen szétcsaptam magam bulikban.

7. Tök szánalmasnak tartom az olyan embereket, akik nyíltan rányomulnak más kedvesére/párjára/élettársára, és nem veszik észre, hogy mennyire zavarja ez a pár mindkét felét. Legszívesebben adnék nekik egy pasit/csajt, hogy lehiggadjanak, elfoglalják és észrevegyék magukat, hogy ne zaklassák a boldog kapcsolatban élő duót feleslegesen. Na meg hogy a duó tagjainak ne azon kelljen fejüket törniük, hogy hogyan éreztessék tapintatosan és burkoltan az illetővel, hogy feleslegsen töri magát…