Élvezetek halmozása – ehhez is tehetség kell

kzt | | | 2007., június 20., 16:34 | | |

Felforr az agyvizem. Alig látok. A tikkasztó hőséget – hiába – a VV-ben is érzem. Pedig elvileg épp egy hűvös helyen vagyok. Még az eső is esik. Meg kellene ölnöm néhány szörnyet, de valami trükkös taktikázás kellene ide, nekem pedig most ehhez van a legkevésbé kedvem. Pár küldetést már megoldottam, de ez a feladat most nem is igazán világos. A varázsmedencék színeit összezagyválom. Nem történik semmi. Az átok nem törik meg, a szörnyetegeket csak nagyon nehezen győzöm le. Illetve az utolsót már nem is sikerül… állati meleg van, és mikor már nem bírom tovább csak toporzékolok, elegem lesz.

Egyszerűen nem megy és kész. Szép elképzelés volt, hogy majd én – nagybátyám farmjára vigyázva – kiülök bikiniben a teraszra a hatalmas napernyő alá – hogy a Toshiba berendezés azért ne mondja be az unalmast a hőségtől – felcsatolom a VR-szemüveget, és neki vágok Neverwinter kalandjainak. Nem-nem… nem bírom! Összepakolom a cuccot, és fújtatva visszahúzok a légkondicionált belső helyiségbe. Levetem magam a kanapéra, majd vigasztalásul befalok egy sárgadinnyét. Jó hideg. Jól esik.

Szóval még egy hedonista elképzelést kihúzhatok a listámról, miután kiderült róla hogy inkább mazochista, mintsem hedonista. Mostantól kezdve játék bent a légkondis helyiségben, napozás kint. És mivel felforr az agyvizem attól, ha elakadok a játékban, most inkább napozok, ugyanis elakadtam. Hátha a napozástól is begőzölök – akkor jöhet a c-terv: ejtőzés a medencében. Ha azt sem élvezem, akkor akár meg is ölhetem magam…