Sammy

kzt | | | 2007., május 27., 23:32 | | |

Létszám stop. Ha létszám stop, akkor létszám stop. Bevallom bolondulok a mókásabbnál mókásabb mesterséges intelligenciával felszerelt állatforma „játékokért”.

Macska. A macska az az állat, amelyikre állati allergiás vagyok, és amit állatira imádok. Mivel otthon már számos más állatot „tartunk”, és foglalkozunk is velük, nemrég megfogadtuk, hogy akármi történjen nem lesz több új lakónk.
Macska mégsem volt. Én is egyet értettem Try-vel, mivel kicsit sokan vagyunk már, ma mégis valami rendkívüli történt. Épp Hermiónénál vendégeskedtünk, és főzni akartunk neki valami finomat, de egy-két hozzávaló még hiányzott. Leszaladtunk a komplexum hipermarketébe, ami valami új kezdeményezés az egyhangú szupermarketek után. Más, udvarias személyzet, szélesebb választék, napi 24 órában (ÜNNEPNAPOKON IS!!!).

Már épp a pénztárnál állunk sorba, amikor Try egy MI Cicával kezd az arcom előtt játszani nekem. Hirtelen melegség önt el, és majd elolvadok. A pénztárhoz vezető utat trükkösen úgy oldották meg, hogy a bepalizható gyerekek a kisállatok láttán addig nyaggassák szüleiket, amíg azok kénytelek megvenni nekik a kívánt játékot.
Az én esetem persze egészen más volt:

a., én szeretnék cicát, de allergiás vagyok rájuk
b., ha Try nem hívja fel rá a figyelmemet, és nem vág le vele olyan szívhez szóló jelenetet, akkor pár másodperc után nem nézek rá én sem boci szemekkel könyörögve, hogy enyém legyen a kis szürke szőrgombolyag. Ezek után a cica természetesen jött velünk.

Try elmondása szerint olyan megható volt látni a lelkes kipirult arcomat, és olyan szeretettelesen öleltem magamhoz a meleg bundáját, hogy nem tudott ellenállni. Most már nekem is van cicám. Try-től. Szeretettel tőle nekem. Köszönöm köszönöm köszönöm!!!

Az persze ezek után természetes volt, hogy később a karomon hurcoltam mindenfelé a városba a szürke jószágot. A boltban a pénztáros kicsit ledöbbentnek tűnt, amikor közölte velem, hogy azt hitte igazi. A metrón velem szemben vergődő kutya pedig ugatva morogva jelezte, hogy fogalma sincs arról, hogy az ölemben elhelyezkedő cica nem igazi. A gazdáját szemmel láthatóan frusztrálta a jelenet… szerintünk inkább vicces volt.

Sammy az új lakótárs.

Kacsaúsztatásból — jeles. Kipipálva! :) :) :) :) :) :)