Szép napok

kzt | | | 2006., október 29., 20:07 | | |

Épp hetek óta tartó fáradságra panaszkodom Trychydts-nek, amikor ő előhúz a gyógyszeres dobozból egy lap zöld kapszulát, majd kijelenti:
– Serkentő. Pont erre a célra kifejlesztve. Napi egy kapszula, és nem lesz energiahiányod.
Hahh… én pedig reménykedem benne, hogy igazat mondd, és szófogadóan beveszem a kis zöld bigyót.

Apropó nem erről akartam írni. Ha halloween hát adjuk meg a módját – gondoltuk, és fehér ingben nekivágtunk, hogy a LebegőHajó nevezetű ütős bulijairól elhíresült helyen belevessük magunkat egy kis holtak napjabeli éjszakai mulatságba. Ami azt illeti bizonyára régen bulizhattam, mert akkoriban még ütős partykat adtak, de az is lehet, hogy megfelelő mennyiségű grog nélkül nem ragad magával a buli heve annyira amennyire odahallucinálja az ember félegész állapotában. És most nem ragadott… most éber voltam, és józan… azaz egy pohár limonádé, és a másik pohár citrommal dúsított 3 deci sör bizony nem vágott padlóhoz, de hiszen a cél sem ez volt.

A LebegőHajón mindenfelé jelmezbe bújt halloweenisták. Talán a forgatag nagyobb is lehetne, de a hangulatot teremtő zenekarok, és a már megszokott speciális effektesek jól végzik a munkájukat, hiszen a táncparkett közepén, minket is elkap a táncolás heve, és végkimerülésig abba sem hagyjuk. Végül egy kellemes kis éjszakát hagyunk a hátunk mögött, viszonylag korán, hajnali egy óra tájt, de a műsor akkor már a vége felé közeleg, langyos lötyögésre pedig nem vágyom. A napi rohangálás fáradtságáról már ne is beszéljünk. Party? Máskor is… persze. Legközelebb 10-én.

Mondhatni teljes egészében idetelepedtem Try Barrytown-i otthonába. Csak néha tévelygek haza ezért azért, Try pedig nem akadékoskodik. Sőt, mi több! Mindent megtesz azért, hogy otthon érezzem magam, ami kedves tőle :). Szóval Try legénylakása egyre melegebb, és otthonosabb, és jövő héten már képeink is lesznek a falakon! :)

(A Hajón természetesen millióegy régi ismerősömbe botlottam. És hát persze nem telik el hét állásajánlat nélkül. Most is kaptam egyet… ezért tényleg érdemes bulizni járni xD.)