Nyújtózkodás, és némi tervezgetés…

kzt | | | 2006., augusztus 09., 0:30 | | |

Koncentrált fény. Tökéletes kivitelezés. Alaposság, részletesség, pontosság.
Új célom van. Mivel fiatal vagyok, és érdeklődő bizonyos dolgok iránt, amikből ugyan nincs végzettségem, úgy döntöttem kezembe veszem a kezdeményezést, és végre megcélzom a helyi híres egyetemet. Igaz a túljelentkezés égmeszelő mértékű, mégis mindenki bíztat, hát hiszem, hogy van esély… esély… ám legyen… és ha nem megy elsőre? Az se baj… fél év intenzív készülés valami olyasmire, amivel 5 éve foglalkozom, és amivel egész életemben foglalkozni akarok. Éppen ideje volt.

A könyvillusztrációt befejeztem. Két órával a dokumentumok leadása után egy tetemes összeg jelent meg a bankszámlámon. Úgy tűnt a kapcsolatot megszakította velem a cég, mert az istennek sem tudtam őket elérni, és amikor sikerült elérnem a monoton hangú asszisztensnőt, annak gőze sem volt semmiféle Kathy Zoei Torrance-ről. Vállat vontam. Legalább az üldözésem végre véget ér, és nyugodtan alhatok éjszakánként. Na persze este amikor hazaértem, a Sandbendersem VR-szemüvegében egy régi típusú írógéppel írt üzenet várt (a szerző bizonyára rajong a hatásvadász eszközökért) — „két hónap múlva mindent megmagyarázunk”. Rendben. Közben tegnap hívtak egy fotós melóval kapcsolatosan. Októberben a Tükörvilágban dolgozom egy hetet. Néhány adatom kellett nekik, hogy repülőjegyet, és szállást foglaljanak. Szeretem a munkámat :).

Apropó, ma bejelentkeztem a fodrászomhoz. Meguntam a narancssárga rövid hajat. Azt hiszem áttérek a hosszú barna kék piros kombóra. A fodrászom újjongott. Szereti ha kreatívkodhat. Ráadásul imádja a színeket. Akárcsak a fogorvosom. Legutóbb szivárványszínű foggyűrűket rakott a szabályzómra. Azt hiszem mindenből a legjobbat választottam ;).

Depressziónak hűlt helye. Bye, bye! A soha viszont nem látásra felhős napok…