Trychydts | | | 2006., január 22., 13:22 | | |

504 forint.

Fahéj buli volt, bár a végére elég szépen leolvadt az össznézőszám. Jo akkor közölte, hogy nem jön, amikor felhívtam, jó lesz-e dereglye vegetáriánus kajának. Bogár (Vajh illendő nekem is így hívnom? Bogár Kettes után nem tehetek mást…) a szigorlata miatt van megőrülve, Arwen meg csak úgy.

Ennélfogva a négy megmaradt ultramacsó fél órát káromkodott és köpködött kórusban, hogy nem irthatják egymást egy kis Warcrafttal. Végül keserűen beletörődtek a sorsukba, felhajtották whiskyadagjukat, és belekezdtek a Catan telepeseibe.

Reggel megfogadtam, hogy nem leszek szemét — lehet, hogy a második körig is sikerült tartanom ezt a fogadlamamat. Az első meccset mindenesetre elvesztettem, utána viszont, bulijaim történetében szinte példátlan módon, fantasztikus intrikák és girnyózások után sikerült győznöm. Ye-ye-ye. Már megérte.

Csináltam pincepörkölt, na, az elég gyorsan elfoggyott, pedig kétszer annyi húst vettem, mint terveztem. Talán itt érdemes megemlíteni Balu fenomenális, zseniális, utolérhetetlen marhahús-vágó technikáját, amit biza muszáj lesz nekem is elsajátítanom, ha legközelebb nem akarok teljesen leégni. Én szívtam vele tíz percet, utána lepasszoltam az egészet neki. Én meg csináltam fasírtgombócokat amerikaiolasz módjára, amiből aztán Bogárnak is jutott egy adagka.

Utána Csabit kidobtuk az ablakon, mi meg nekiláttunk a maradék bor elpusztításának. Aztán kikísértem a sokadalmat az állításra; hazafelé Arwent hívogattam telefonon, de mindhiába. Este még próbáltam játszani egy sort, de elaludtam.