Trychydts | | | 2006., január 17., 22:26 | | |

„Csak az kaphat monitort, aki visz mellé egy degut is.”

Szocprobléma-megoldás egy másik klánban

Ma voltam a Tündérklánban klángyűlésen, na ez sem volt egy semmi élmény. Először is, többször elsírtam magam a meghatottságtól, mert tök ugyanolyan szag volt a tárgyalóban, mint a Bristol Backpackersben az ágyamban. (Legolas semmit se tudott a vágyódásról, vazze.) A másik, hogy végre elejétől a végéig láthattam egy idegen klángyűlést. A „családias” nem kifejezetten elég plasztikus kifejezés arra, amikor három lány egyszerre ordít, a levezető elnök meg mindig másra figyel, miközben két egymás mellett ülő srác infantilis poénokat kiabál egymásnak, de azért jó volt. Megismerkedtem pár emberrel, lehet, hogy a jövőben gyakran látom majd őket, ezért legyen itt egy kis névsorolvasás. Na meg azért is, mert elég fahéjos és találó nevek jutottak közben eszembe — más dolgom se volt, csak néztem ki a fejemből.

Nice Guy Eddie-t a Kutyaszorítóból ugyebár senkinek sem kell bemutatnunk, bár a haját egy árnyalattal sötétebbre festette a haját, de a jellegzetes gesztusait nem tudja elleplezni, és a plasztikai műtétre is sajnálta a pénct. Morwen Light a plakátolási kommandó parancsnoka; ugyanis ha hiszitek, ha nem, a plakátolós emberek itt nem a klán perifériáján, hanem a csúcs közelében helyezkednek el. Morwen Light egyébként foglalkozására nézve webmester light is egyben; Tyborg biztos mosolyogna egy métereset, ha megtudná, mi is a feladata abban a klánban egy webmesternek. Bogár Kettes fogalmam sincs, mit csinál, de biztos nagyon intelligens. Itt talált menedéket Vogel Béta is, Vogel Dávid nem túl jól sikerült prototípusa; státuszáról szintén nem sikerült információt gyűjtenem. Florence a tündérklános Nagy Katalin, és neki sincs kedve cikket írni az újságba.

Két óra, a kedvemért rendezett show után rátértünk a komoly témára, vagyis a lapkészítésre. Ilyen bájos ártatlansággal már nagyon régen találkoztam; a leköszönő főszerkesztő volt az egyetlen, akinek van valamelyes fogalma arról, micsoda egy szenzációs pöcegödör ez az üzlet, a többiek csak most fogják megtanulni. Sajna, csajok-srácok, mint a szaktanácsadótok nem ígérhetek mást, csak vért, verítéket és könnyeket.