Trychydts | | | 2005., december 14., 9:21 | | |

Warning: MagpieRSS: Failed to parse RSS file. (undefined entity at line 9, column 122) in /home/nyuz/szpeti/public_html/szpeti/magpie/rss_fetch.inc on line 238

Houston we have a problem

Visszaüt a kalapács

Hétfőn hazaértem óráról, ledőltem egy percre, és másnap 11-kor ébredtem. Úgy látszik, Bristol kicsit megfeküdte az agyamat. De tényleg felért a dolog egy kisebbfajta kulturális sokkal, ráadásul a fotózás is elég sokat kivehetett belőlem – ma megyek a CD-re írt képeimért, remélem, nem 108×6 megapixel szemetet fogok visszakapni, mert nagyon szomorú leszek.

Tegnap egy talim lett volna hatkor a Vörös Tündérrel – tulajdonképpen ő ébresztett 17:58-kor, hogy késni fog; így nem volt elég lélekjelenlétem ahhoz, hogy hazudjak valami gálánsat. Szerencsére éppen jó kedvében volt. A véleményeimre volt kíváncsi, de hogy minek, azt nem tudom – a „falra hányt borsó” kifejezésnek viszont egészen új dimenziókat adtunk; nem gondoltam volna, hogy Arwen után vannak még itt kimerítetlen tartalékok, de hajaj.

A hét további híre, aminek alighanem a tőzsdére is komoly kihatása lesz, hogy visszaállt a bizalmam az Új-Ázsiai Bankban.
Repültem is ám!

Most jut eszembe, hogy a repülőújtainkról még nem is írtam. Szal amikor kiszálltam a reptéri buszból, és megláttam a gépet, azt gondoltam, nahát, nem is gondolná az ember, hogy egy ilyen gép milyen tágas belülről. Hát nem tágas belülről, a filmek, amiket láttam, alighanem másik gépben készülhettek, ez kábé annyira tágas, mint egy kifaragott kukoricacső.

Már jó előre elhatároztam, hogy semmiféle szentimentális jelenet nem lesz, nem fogok röhögni, mint Cal, amikor először repült, férfias komolysággal veszem majd tudomásul az eseményeket. Amikor elindult a gép, kábé olyan sebességgel, mint egy megrakott szénásszekér, akkor már azzal is tisztában voltam, hogy nem fog felszállni ez az ócska kaszni sehova (kifejezetten láttam, ahogy mozognak a szárnyak). A kifutón aztán felgyorsult, és amikor a levegőbe emelkedtünk, mégiscsak kirobbant belőlem a nevetés.