Trychydts | | | 2005., december 11., 0:50 | | |

Maganyos kalandok Bristolban

Hat ugye ott volt a reggeli Tescozas, aminek eredmenyekeppen mar egy Mark feliratu doboz is van a konyhaban. Vettem tejet – teljes tej, marha finom volt – ketfele hetvegi ujsagszamot (Guardian es Times – osszesen tobb mint 500 oldal), finom kenyeret, kremsajtot, sonkat – utobbit reggeliztem es ebedeltem, vacsizni fishandchipst gravyvel, de az egy masik fejezet lesz. Bevasarlas utan gyogytea majd labam ala vettem a varost.

Egy kicsit beboklasztam az ovarosnak azt a reszet, ahol lakom, utana szepen lassan elsetaltam Cal korzetebe – sajnos epp elkerultuk egymast de nem gond; utana egy nemileg mas uton haza. Odafele utbaejtettem a vasut- es buszallomast – egy szep marha nagy, regi epulet az allomas, fizikailag egybeepitve a Commonwealth Museummal. Utkozben persze fotozgattam szep szorgalmasan; ha elohivom a filmeket, egesz szep kis anyagom lesz Bristolrol. Digivel is fotozom persze, de a kabelt otthol hagytam. A nemileg mas uton majdnem el is tevedtem, de vegul eleg jo idoben futottam be a White Lionba. Kis szoszmosz, minimalis sorozes meg kolazas, chipszmajszolas, vettem egy ongyujtot is.

Eleg erdekes a BB-s kozonseg, mindenki koszon mindenkinek, de ezen kivul en nem nagyon szocializalodtam – meg felvilagosittam a reggeli elott ket csajszit, hogy igen, a Tesco’s (ahogy ok kerdeztek) mar nyitva van.
Esti bulee

Elmentunk moziba, megneztuk a Narniat; nehol egy kicsit tul korhataros, korhatarosabb, mint a konyv volt, de amugy nagyon szep es jol megcsinalt film – nagy buli volt, de a kozonseg egy kicsit klubdelutanosra fogta a hangulatot. En balga fejjel fenykepezogeppel a nyakamban szedelegtem be a moziba – elotte beugrottunk Cal kedvenc temetojebe, ahol probalgattam ezt/azt – es mivel egesz nap ket geppel a nyakamban maszkaltam, hat olyan nagyon nem tunt fel a dolog. No, a penztaros rogton kiszurt, elvette a gepemet – erre en poenbol a masik gepemet is elovettem es leadtam, meg az objektivomat. Meg a ket hordtaskat. Elegge kiurult a hatizsakom.

Utana visszamentunk Cal korzetebe (a mozi nincs nagyon messze onnan), mutatott egy-ket jobb dolgot, bementunk a kedvenc kinaijaba, ahol persze angol kajak is vannak, ott vettem a fishandchipset – klassz ez angol kaja, csak nehez. megettuk egy falnak tamaszkodva, kozben thrillereket meseltunk egymasnak. Utana meg egy kis boklasz az ovaros fele, aztan vartam neki egy buszt. Holnap delre megy dolgozni, munka utan futunk ossze legkozelebb – ma otkor kelt, mar masodik napja nyuzom, hat gondolhatjatok, hogy le van strapalva szerencsetlen. Sebaj, holnaputan ilyenkor mar otthol leszek, nem lesznek ilyen problemai.