Trychydts | | | 2005., október 20., 9:57 | | |

Mizu?

A hangsúlyt még egy kicsit gyakorolnod kell…

Fecó tanít

No. Tegnap megvolt egy über-hiper-szuper-fantasztikus billiárdos buli. Évszázadok óta nem tartottam ilyet, az akkori törzstársaság azóta már mind valami mást csinál, az egy szem Balut kivéve, akinek azóta sem sikerült megszabadulnia tőlem. (Most persze kivételesen túloztam, hiszen Csabival is remekbe vagyok, meg Sssz is ott van még a palettán, Gáborka csak begyerekezett, szóval azért nem kell mindent teljesen komolyan venni, amit itt firkálok.) Úgyhogy ezúttal Arwen, Jo, So és Vizi voltak jelent, fénysebességgel átcikázott a színen Fecó is, utána Ronin is bekukkantott néhány tömegoszlató gránáttal.

Kicsit paráztam, mert ilyen hosszú ideig még sose voltunk a Noiret-ban egyhuzamban, és akkor már a két-három óra is untig elég volt, most meg még tök játszottam volna, de legalábbis állati gyorsan elment az idő. Akik ismernek, azok tudják, hogy általában komor és csöndes természetem van, de olyan klassz volt a hangulat, hogy végül én is megeresztettem pár csöndes mosolyt. A végén, amikor összegyűjtögettem a pénzeket, hirtelen másfélszer annyi manim lett, mint amennyi kellett volna, úgyhogy osztogathattuk vissza a lóvét. Azért sikerült ezeken a financiális problémákon is felülemelkedni.

Hja, megérkezett a csomagom édesanyámhoz, állati klassz, az amerikai posta szolgáltatásaként ugyanis követhetem végig a kis küldeményemet postahivatalról postahivatalra. Hátborzongató volt látni, hogy Spider Jerusalem hogyan cserkészi be édesanyámat Washington DC területén.

Tegnap voltunk ebédelni Viziékkel. Vizi és Jo ilyenkor már igyekeznek a „sebességükkel” is felkészülni a szép nyugodt ebédelésre, So meg, akinek egyre már az irodában kell lennie, nyilván temperamentumosabb – én meg ugye alapjáraton futóbolond vagyok. Úgyhogy a fontosabb közlekedési csomópontokon összefutottunk velük, meg történetesen egy asztalnál ültünk, de amúgy a dolog talán jelképesebb volt az eszményinél.

Holnap gólyabál. Célprémiumot tűztem ki magamnak, arra az esetre ha csak annyira leszek másnapos, amennyit a jelenlegi, kb. 312 darab Tylenolom kezelni tud.