Trychydts | | | 2005., október 14., 13:19 | | |

Jó, akkor ahelyett, hogy mindenki egyesével nyilvánítja ki a helyesélését, inkább csoportosan szavazunk.

Nagy Attila

America is a vast conspiracy to make you happy.

John Updike

Buli buli hátán. Szerdán egy matekos teadélután, bár ott tulajdonképpen elsősorban a fotósulis házimat csinálattam egy órán keresztül, aztán kiraktam egy őrítő műanyag habkockát, aztán megoldottam egy sakkrejtvényt, feladtam egyet, ettem egy csomó teát, megittam néhány csésze ropit meg kekszet, aztán húzás haza. Utána egy gyors agykezelés Balutól és édesanyámtól, egy marék altató és már durmoltam is.

Reggel felkeltem, egy húszkilócs kalapáccsal szilánkokra vertem a fürdőszobámat, aztán irány a munka. Kicsit később egy villámgyors fotózás egy villámgyors interjú keretében a Vizivel, aztán dobbantás fotósulira – kaptam egy rakás dicséretet. Utána elszivárogtam közgyűlésre, a Vörös Démon immáron másodszor is tarolt; ennek örömére megtörtént a következő inkarnációja, immáron Vörös Tündérnek számít. A szőke cziklon egy lépéssel a szakadék előtt csúszott meg, öröm volt nézni, ahogy szánkázik lefelé. Nagy Attila vezette az ülést, hiába, a hatezer éves rutin megtette a hatását – csak fél órát voltam ott, de majdnem lefordultam a székről a röhögéstől. Algi doomozgatott cikkírás mellett, tisztára kedvem lett a Doomhoz. Vagy valamihez, amiben láncfűrésszel kell szörnyeket darabolni.

Utána mabibimabibimabimama „buli”; én állati jól éreztem magam, noha olyan lightosan indult, ami még klánrendezvényen is ritkaság és megkaptam életem első pusziját Tündérkétől – még egy apró kis pozitív becsillanás az életemben. Táncoltam is, amíg a többi ismerőseim ki tudja, melyik matrózkocsmában döntötték magukba a rumot. Három sört megittam, a negyedik már nem állt annyira stabilan a kezemben, de amikor hajnal háromra hazaértem, már simán tudtam honlapot szerkeszteni.

Sajna hamarosan indulom kell a Kölökkel találkozni, hogy átvegyem annak a fél méter vastag vasajtónak a kódjait, amit édesanyám lakásához installáltassunk. Ezért csak futólag tudok megemlékezni Jonny gályabálhoz köthető, egyre súlyosbodó epileptikus rohamairól és a tegnap Arwennel folytatott barátságos kung-fu mérkőzésről. De hát újabban állítólag úgyis a rövid bejegyzés számít trendinek.