Trychydts | | | 2005., október 11., 10:00 | | |

Javaslom, hogy az klán hozza meg az alábbi határozatot. Határozati javaslat: klán határozatot hoz arról, hogy határozatban jelenti ki, hogy egy határozat keretében támogató határozatot ad ki … támogatása érdekében. A klán a döntést határozatban küldi ki az érintetteknek.

A klán titkos irattárából

America is the only country that went from barbarism to decadence without civilization in between.

Oscar Wilde

Hah! Sikerült úgy buliznom a klántagokkal, hogy ne egy új-mexikói detoxikálóban ébredjek a saját hányásomban, nincsenek több órás filmszakadások a fejemben, és reggel, amikor kinyitottam a szemem, nem gondoltam, hogy egyúttal az agyam is szétreped. Fejlődök, fejlődök.

Megvettem életem első képregényét. A globalizáció diszkrét bájaként Amerikába, majd édesanyám küldi utánam palackpostával. Történetesen a Transmetropolitan az, ez az első képregény, amit úgy érzetem, muszáj megvennem. Most beérem az első kilenc résszel egy darabig, mert azért akármennyi dollárom nincs erre a projektre. Mellesleg hazudtam: a Sin cityt is megvenném, ha nem csak 75 dollárért lehetne megvenni, kizárólag az összeset egyszerre.

Tegnap informális megbeszélést folytattam két oktatóval, akik szerették volna a fiatal és gyámoltalan HÖK-delegált (ez lennék én, hehehe) álláspontját a maguk irányába ferdíteni. Sajnos mind a ketten tök profik voltak (a könyvkiadásban és nem a ferdítésben), úgyhogy nehéz volt nagyon óvatosnak és semmitmondónak lennem, de végül sikerült csak és kizárólag olyasmit mondanom, amit előzetesen egyeztettem a Vörös Démonnal. Jah, talán azért is jó lesz, hogy nincsenek a hajamban beleszáradt gyrosdarabkák, mert asszem, ma, a formális ülésen elég rossz lenne az első benyomás, amit tennék.

Ronin és Arwen itthol vannak, a tegnap emlegetett, sikertörténetnek is elkönyvelhető sörözésre az ő invitációjukra mentem el. Ott volt Gönci Bee is, aki kölcsönzött nekem egy pulóvert – valamilyen fura beszámíthatatlansági roham következtében ugyanis rövidujjú ingben mentem el otthonról, a szokásos, hátizsákba suvasztott pulóver nélkül. Jó volt őket látni, hatalmas előrelépésnek könyvelem el, hogy már Roninnal is egész természetesen tudunk beszélgetni üres söröskorsók hullái fölött.

Gönci Bee pulóverét hordani viszont hátborzongató élmény volt; akkor is ez volt rajta, amikor először láttam, azóta is minden második nap, és szerintem azóta is ez lesz rajta, amikor utoljára látom. Ettől függetlenül nem voltam nagyon empatikus az elnökválasztó ambícióival szemben, még egy sörbe is fogadtam ellene.