Trychydts | | | 2004., augusztus 27., 22:51 | | |

„Szoval, (szinte) egyedul te vagy az errefele komolyan irok kozul, aki eleg fegyelmezetten gondolkodik ahoz, hogy vele egy legalabb 3 lepeses beszelgetest folyatni lehessen.

Mert barki masrol legyen szo itt a elte.vallas-ban, (pl akar rolam) a temahoz kotodo valaszreakcio helyett a cikk olvasasa kozben veletlenul elobukkano laza asszociaciot kozli, esetenkent predikatori hevvel.”

A Nagymester rólam; több dicséretre már nincs is szükségem ebben az évben.

Höhö, sikerült jó nagy baromságot írnom, természetesen nem a bolt zárása után ugrom le a boltba (bár az némi költségmegtakarítást is jelentene), hanem előtte, kvázi az utolsó pillanatban. Ha már megint mint a Fogyasztó vagyok terítéken, elárulom azt is, hogy ma egy másik bolt pénztárosának sikerült hazavágnia a bevásárló alrendszeremet pusztán azzal, hogy a mexokott idő töredéke alatt visszaadta abankkártyámat. Kicsit lebabáztam, még jó fél perc kellemes semmibe bambulásra voltam felkészülve.

Ma este csevegtem egy sort Baluval. Sajna midnenféle diplomáciai zűrzavarok következtében nem tudtam jelen lenni a pénteki banquette-jén, pedig lett volna ott pár rég nem látott ismerős is. Sebaj, majd leközlebb. Göd meg van átkozva, ha Balucska meghív, elég nagy százalék az esély arra, hogy valami közbejön. Vagy elfelejt meghívni, vagy vasárnap hajnal négykor van a találkozó vagy épp esküvője lesz valakinek és az egész lefújódik vagy ilyesmi. Amikor mégis ott vagyok, mindig úgy érzem, a Sors egy pillantra félrenézett.