K-team

kzt | | | 2009., június 05., 11:55 | | |

Tegnap némi hosszabb kihagyás után ismét összeült a K-team, ugyan némi személy hiányossággal. Összehozni egy csajos estét sosem egyszerű. Valakinek úgysem jó, valaki úgyis mindig húzza száját, valakinek délután, másnak este jó… ezúttal csak egy sms érkezett Ilo-tól mindenféle kommentár nélkül: „Holnap este tea 6 v 7?” Válasz: „6 Ok” Ilo: „Moszkva 6 holnap”. Így találkoztam tegnap a Moszkván hatkor Iloval, és Yzával, hogy elmenjünk Ágicához – aki kisfia révén – felajánlotta hogy nála üssük nyélbe a teapartit.

Az izgalmas kis eklektikus lakásban berendezkedtünk a nappaliba, Ágica elkészítette a teát, amíg mi Yzával nem győztük elirigyelni tőle a zegzugos kis eklektika lakást. Kicsit talán loftlakás feelingem is volt tőle, amit ugye köztudottan nagyon szeretek. Aztán leültünk a pezsgős-epres tea mellé és a traccsparti megkezdődött. A jelek szerint rengeteg mesélnivalónk volt, mert nem győztünk egymás szavába vágni. Néha egyikünk másikunk még sorrendet is kénytelen volt felállítani, hogy a félig elkezdett sztorikat milyen sorrendbe meséljük a továbbiakban. És csak akkor ocsúdtam fel, amikor Try felhívott, hogy lefekszik aludni. Aludni? Ilyenkor? Jó, beteg de akkor is… még korán van! Megnézem az órát. Egy fenét van korán, már 11 múlt! Yzával egyből felkaptuk a fejünket. Kvázi szomszédok lévén rohantunk is millió félbehagyott sztorit a hátunk mögött hagyva, hogy még elcsípjük az utolsó buszt.

K-team. Ezt Ilo mondta be kábé félúton a kezdés és vége között. Mindannyiunk vezetékneve K betűvel kezdődik ugyanis. És nem csak a négy jelenlévőé, hanem az összes többi team tagé is… mindenkié. Hát így lett K-team. Legközelebb fondüzéssel folytatódik a repertoár.

Azért nem olyan rossz, ha az ember olykor olykor összeül néhány egykorú nőnemű egyeddel mindenféle sztorit velősen és fesztelenül kibeszélni. Egyszer majd összepisiled magad a röhögéstől, utána meg egy másik dologra együtt érzően bólogatsz. Nem rossz terápia ez.