Energikus újév

kzt | | | 2008., január 16., 21:50 | | |

Hát az idei ünnep nem úgy telt mint tavaly. Vagyis olyan szempontból nem, hogy ezúttal a betegség elkerült bennünket. Egyedül nekem kellett karácsony délutánját ügyeletre rohannom, hogy egy szuri keretében belém pumpáljanak egy kis mellékvese hormont, de legalább fél órával az kezelés után, már semmi bajom sem volt. Mindig elmondják az orvosok, hogy mennyire ártalmas injekció is amit kapok, én pedig mindig úgy érzem magam, hogy teljesen felesleges elmondaniuk, tehetetlen vagyok. Vagy megfulladok, vagy a szuri. Akkor inkább a szuri.

Az ünnepeket a farmon töltöttük, olyan szépen, olyan meghitten, hogy szinte könnyek buggyantak a szememből, amikor elsején útra kerekedtünk, hogy hazatérjük a Metropoliszba. Azért itt nem lehet megjátszani azt, hogy éjszaka túrázni indulsz 30 centis hóban a tóparton. Kalandos, érdekes. Azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom egy perc unatkoznivalónk sem volt annyi mindent csináltunk. Try szíve is elfacsarodott a hazatérés gondolatától. Abban egyetértettünk: még egy hét kellett volna a Farmból. Nem tudom mikor voltam ilyen boldog utoljára, mindenesetre egy ideje azt érzem, hogy trappolva csörtetek előre a boldogságban.

Itthon aztán kezdődött a napi robot, és mondjuk hogy új év, új kezdet, változnak a dolgok. Például már az óra csörgése előtt felébredek hajnalban, és friss vagyok. Változik az ember látásmódja is. Kicsit más leszek mindig az új év kezdetén. Talán a sok fogadalomtól, amiket előírok magamnak, aztán eltelik pár hét, és már a következő évet várom, hogy új fogadalmakat tegyek. Idén egyelőre még tartom magam. Talán idén sikerül, vajon? :) Talán nem is szeretném igazán, talán a kihívás gondolata jobban csiklandoz. Most egyébként is el vagyok foglalva.

Belezuttyantam megint egy VR világba. Halálosan szerelmes lettem belé. Azzal kelek, azzal fekszem, és még a munkahelyen is azzal traktálom a többieket. Tryvel való szerepjátszás végett folyamatosan érzékeltem, hogy mennyire közel áll hozzám ez a világ, de most összeszorul a torkom, ha bele gondolok, hogy nem az a valóság. Aztán találtam egy másik függőséget is, amit nagyon távol az előzőtől, aztán meg egy harmadikat is, ami meg nem olyan távol. Szóval most van egy pár kiaknázatlan tárgya érdeklődésemnek, melyeket velejéig ki kell szipolyoznom. Szeretem ezt az érzést.