Zanza

kzt | | | 2007., december 07., 11:50 | | |

Tulzas azt mondani, hogy gordulekenyen ment volna a reggel :). Persze en kedves vagyok es turelmes, valamint mifelenk nem szamit, a keses. Szoval 10 perccel indulas elott keltem, es ebresztettem Try-t. Persze azt elfelejtettuk, hogy meg van egy kis dolgunk elotte, mert meg akar meg bizni engem egy kis kuldetessel. Most mar en vagyok az, aki korabban hazaer, ugyan nem sokkal. Egy ora ide vagy oda :). Szoval kesesben vagyok, Try meg instrukciokkal lat el. Elindulunk, a buszmegallobol visszafordulunk azert, amit otthon felejtunk, vegul alig negyed ora kesessel erek be az irodamba, es huppanok le a helyemre, hogy nekilassak az aktualis teendoknek.

Ma kivetelesen nem volt az asztalomon se csoki, se torta, se cukorka. Ez pedig az utobbi napokra igen csak jellemzo volt. Hogy kitol kaptam oket, azt nem mindig tudtam meg vegul, de persze nem rossz dolog ha azt embert edesseggel halmozzak el a munkahelyen :D.

Holnap folytatodik a lakasfelujitasi mizeria – Try legnagyobb oromére :). Delben ugyanis utnak indulunk, és beujitunk egy vadi uj konyhabutort, mielott a jelenlegi elemeire porlik szét. Szoval izgalmas hetvegenk lesz. En pedig ebben a honapban mar csak ot napot dolgozom, es elhasznalva az osszes szabadsagi kvotam szepen januarig szabira megyek. Nem aprozom el a dolgokat. Ha szabadsagrol van szo, hat legyunk alaposak, es hagyjunk fel a munkaval tobb, mint fel honapra.

Szoval Try multkorjaban tanitgatott engem egy szamomra eddig ismeretlen first person VR jatekra, ahol egymas gyilkolaszasa a cel. Nos, felnottem a feladathoz immaron melto ellenfelet kepezve Try-nek. Par napja negy partibol harmat nyertem en, es egyet o, de azt is ugy hogy alig csusztam le valamivel mogotte.

Cloe itthon van. Visszatert Tukororszagbol, es most utazas utani depresszioban szenved atmenetileg. Ezert ma egyutt toltjuk a delutant. Sok meselnivalonk van egymasnak :).