Tervszerűen

kzt | | | 2007., augusztus 05., 12:57 | | |

Döbbenetes, hogy vannak olyan sötét emberek, akik még a burkolt üzenet után sem veszik a lapot. Mindegy, már kezd komikus hangvételt ütni a dolog. Mi legalábbis jókat nevetünk rajta :).

Ami a melóhelyet illeti, mindenkivel megismerkedtem a részlegünknél. Csípem az embereket. Pénteken annyit röhögtem, hogy már megfájdult tőle a hasam. Szóval remek.

A főnök 3D-s képet akar az iroda épületéről. Természetesen rajzban, mert annak úgy van meg a feelingje. Vázolta elképzeléseit, de igazán senki sem vette a lapot, hogy mire gondol konkrétan. Ám nálam bekattant. Azonnal telefonáltam, és egy tavalyi rajzomat át teleportáltattam a munkahelyi Mac-kemre. Megmutattam neki a képet, mire a főnök azonnal rávágta, hogy pontosan erre gondolt.

– Rendben. Meg tudom csinálni. Pofon egyszerű. Csak légi felvételekre lesz szükségem az irodakomplexumról. Sokra…

A főnök azonnal mozgósította az embereit, és bérelt egy helikoptert, meg egy profi fotóst. Én pedig megcsinálom a háromdimenziós térképet. Elégedetten dőltem hátra a székemben.

Hamarosan új irodába költözünk. Egy nagyobba, és szebbe. Már megrendelték a bútoromat, a rendszergazda a gépemet is kitakarítja, meg rendeltem egyéb kellékeket az íróasztalomra, saját telefont is kapok, és akkor aztán végre otthonosan és kényelmesen mozoghatok.

Jó olyan helyen dolgozni, ahol elismernek. Az elismeréstől pedig csak még produktívabb leszek. Ha pedig még szimpatikus emberek is vesznek körbe, akkor meg pláne. Amikor pedig hazaérek Try meleg vacsorával vár. Vagy kijön elém a világ végére a vállalathoz. Azt hiszem az életem jelen pillanatában abban a mederben folyik, amit kijelöltem neki :).