Szerencsés tizenhármas

kzt | | | 2007., március 14., 19:48 | | |

Az elsőfordulós stressz lezárult. A követelménynek eleget tettem, jöhet a második, ami sokkal de sokkal nehezebb lesz. Gombóc van a torkomban, és kiszárad a szám, amikor rágondolok… tök para. Úgy látszik minden tavaszra jut egy kis harcolni való, vagy kihívás… szeretem az ilyet. Ennél többet viszont továbbra sem mondok, azon egyszerű oknál fogva, hogy félek… de marhára ám! Persze a végét már úgyis tudom… majd megpróbálok mosolyogni, meg minden ilyen, amit ilyenkor szokás.

Tegnap este volt egy kis összejövetel. A party belvárosi lakókomlexumi lakásomban volt tartva. Témája: hawaii. Tökre nem direkt. Volt ananász, kókusz, mangó, meg kivi… márcsak a fűszoknyás bombázók hiányoztak.
Try főzte a vacsorát. Tegnap reggel még javában recepteket keresett a hiperszuper szakácskövében, amikor hangosan elmormolta az ananászos szójafasírt cucc receptjét, én meg felsikoltottam, hogy ez tuti frankón hangzik. Aztán csinált hozzá még mindenféle extrém rizseket, és had csatlakozzam Tryhez, valóban nagy sikere volt.
Azt ugyan elfelejtettem mondani, hogy a születésnapomat ünnepeltük. Trychydts mindenáron akart nekem tortát sütni, persze én nem ellenkeztem. Tegnap reggel pedig igencsak megkívántam a kókusztortát… azt persze tudtam, hogy a másik nagy kedvencem: a kivis-mangós túrótorta a’la anya már ott lapul a hűtőben, tehát a kókusztorta feladata Tryre várt. Végül három tortát kaptam :), és sok-sok gyertyát, és sok-sok ajándékot, amik egytől egyig telitalálatok voltak x)… köszönöm! :D… nagyon szép este volt, és én ettől nagyon boldog vagyok :).