Rokkant hétvége

kzt | | | 2007., február 18., 23:27 | | |

Try-san beteg. Tényleg… 38 fokos lázas. Itt fekszik mellettem, és össze vissza beszél… az egész ott kezdődött, hogy én olvasnék neten, ő pedig infantilis kisgyerek módjára elkezdi babrálni a billentyűzetem. Igyekszem lecsapni, meg eltéríteni. Addig addig motoszkál itt a forró ujjaival, amíg sikerül elővarázsolnia a Mozzilla súgóját. Oké ikszecske. Olvasok tovább. Megint motoszkál, megint bejön az ablak. Nevetni kezd. Üdvözli önt a Mozzila Firefox Varázsló Súgója – mondja, aztán folytatja: ha a súgó használatával kapcsolatban kérdése van kérjük nyomja meg az f1 billentyűt. Ha a súgó használatának súgójával kapcsolatban probléma merülne fel, kérjünk nyomja meg az f1 billentyűt ismét. És egyre jobban nevet… megszületik a folytatás: ha az f1 billentyű megnyomásához segítségre van szüksége, nyomja meg a ctrl + f1 billentyűt. Ha nem találja a ctrl billentyűt, kérem hívja az 1800-TOSHIBA számot. Amennyiben a telefon használatával kapcsolatban kérdése merülne fel kérem kérdezze meg kezelőorvosát óvónőjét.

Most épp egy plüss bárány hűtő mágnessel játszik, ez vajon már a gyógyulás jele? Szerintem adok neki ‘teabeöntést’ hátha az helyre teszi.

Ja igen, egyébként rokkant hétvégét tartunk. Nekem az egész ott kezdődött, hogy péntek reggel, amikor felkeltem, fájt a gerincem, de cefetül. Az állapotom azóta sem javult, sőt, talán rosszabb lett, és valsz én is elkaphattam Try nyavalyáját, mert hogy nekem meg hőemelkedésem van, és fáj a fejem meg a torkom. Szóval holnap, körzeti mindkettőnknek, plusz nekem egy kis reumatológia, hogy ugyan mitől fáj a gerincem úgy, hogy mozogni sem bírok?

Viszont ma kaptam hírt még a nyári céges dolgokkal kapcsolatosan. Ez a hír széles mosolyt csalt az arcomra, és rájöttem, hogy a lehető legeslegjobban alakultak a dolgok. Legalább még betegségemben is érnek hírek, amik üdítően hatnak rám. Erről talán később bővebben… :D

Valamint egy project kellős közepén vagyok, úgyhogy van mivel elfoglalnom magam. Ma pl. hajnali 5-ig csak azzal voltam elfoglalva. Totál leköti a figyelmemet :).