Remeg a kezem

Trychydts | | | 2006., november 11., 21:40 | | |

Reszkető kézzel töltök egy újabb adag teát. Csabi már egy ideje nem lépett, csak gondolkodik — mármint látszólag gondolkodik, én persze pontosan tudom, mi játszódik le a fejében. Volt pár mázlis dobásom, és úgy döntött, itt az ideje aktiválnia azt a taktikai szoftvermodult, amit egy kíséretsorozat keretében még tízéves korában ültettek az agyába. Sajnos a rendőri-katonai alkalmazás nem igazán vált be, de azért arra bőven van elegendő kapacitása ennek a neurotranszmitter-injektor-neuronstimulátor kombónak, hogy hatszögletű kockákban lássa a világot, és folyton nyerjen stratégiai játékokban. Egyszer láttam, hogy vesztett, de akkor az egyetlen született matematikus ismerősöm, Vizi játszott ellene, aki előzetesen telenyomta magát harci drogokkal és döbbenetesen szerencsés elosztásban játszott. Még szerencse, hogy csak ritkán nyúl ehhez az eszközhöz; emlékszem, egyszer mesélte nekem, másnap durva fáradtsággal és dekoncentrációs rohamokkal kell megküzdenie, ha ehhez a fordul segítségért.

Fergeteges csata keretében végül tényleg megver, de úgy látszik, nem hiába pumpáltam a sok koffeint magamba, ugyanis a vereség sokkal kevésbé lealázó, ahogyan az ilyen alkalmakkor szokásos. Kimegyek a mosdóba, és rájövök, hogy ha elég jó filmötletet dobok be, amikor visszamegyünk, akkor megúszom a visszavágót. Sikerül is, noha már mennek a reklámok, mire lezöttyenünk a helyünkre. Sajna sikerült egy olyan filmet kiválasztani, ami lényegében két és fél óra nettó feszültség; úgyhogy a szokásos Csabi-délutánból ez alkalommal feszültségtől remegő kézzel érek haza. De klassz volt.

Itthon csekkolom a netet; a frankó kis beszámolóm üt, mint a légkalapács, csak úgy tódulnak a látogatók, sikerült Éjfélnővér és Ezüst Borostány kisasszonyt is feltüzelnem. Már megint. Hehehe. Mi következik mindebből? Teleszórják az internetet a sirámaikkal, a netállomásukon folytatott szurkapiszka révén a csicskásaik még hetek múlva is szivárognak majd az I hate it here-re. Beszólnak nekem a fórumon, a kritika-beharangozóm így még holnap is része lesz a mindennapos párbeszédnek. Lehet, hogy van szívás is egy ilyen bulin, de látogatottságban bőven megtérül minden hardcore-ral töltött perc.