Alvásszünet

Trychydts | | | 2006., november 10., 22:42 | | |

Hajnal háromkor kelek fel, ujjamat az Ono Sendai érzékelőjére helyezem — halkan felzümmög, amikor visszáll aktív üzemmódba. Megnyitok pár file-t és dolgozni kezdek; Vöröstündér reggelre várja a jelentésemet, és semmiképpen sem okozhatok neki csalódást. Nem hiszem, hogy van még olyan ember a cégnél, aki ennyire átlátja a struktúraszervezést, és most mód nyílik pár ügyes sakkhúzásra. Dolgozni kezdek.

Tulajdonképpen fahéj dolog ez a hajnali műszak — ha az ember már elszánta magát rá. Amikor másfél óra múlv végzek, úgy döntök, már kár lenne visszaaludni — inkább kifutok egy kicsit a netre, ápolgatom egy sort újonnan keletkezett netes identitásomat. A céges múltamnak köszönhető az is, hogy ezen a téren sem vagyok amatőr — beszivárgásom ebbe a kis netes közösségbe egyelőre tökéletesen hézagmentes; nyilvánvaló, hogy én vagyok a csodabogár outsider, de ezzel semmi gond nincsen, ha nem jönnek rá, hol van nekem ebben az üzlet. Egyelőre nem jönnek rá.

Kora reggel egy röpke fotós session Chloéval — életemben először műtermeztünk élesben, találtunk tuti és olcsó műtermet. Chloé állati profi modell, elég hamar bemelegedett és nagyon beleélte magát, szerintem állati ütős naptárat csinálunk majd a képekből. Stay tuned.

Utána hosszú-hosszú bizottsági ülések a Cégnél; Vöröstündér megint nyakon öntött egy tervezettel, vasárnapra kész jelentést kell prezentálnom. De most előbb egy hácé buli leselkedik ránk a Blue Hallban. Szóval alvás az most se lesz. Vettem is egy üveg koffeinkivonatot.