Kiberkedvencek meg más

kzt | | | 2006., szeptember 28., 23:57 | | |

Aha, aha… túl sok a szabadidőnk. Vagy túl sokszor fordul elő velünk, hogy a hivatalos dolgok helyett inkább valami aranyos hasztalanságba kezdünk (ez nem is igaz). Valójában egyszerűen arról van szó, hogy ihletet kapva belevágtunk valamibe két körömrágás közt a cég dolgai miatt. Amolyan lazítás vagy mifene. Azaz… hobbi. Nem is csigázom tovább…

http://kiberkedvencek.freeblog.hu

Szóval alkottunk egy képregényt, és feldobtuk az Elkerített Városba, és a világhálóra. Szóval jó böngészést hozzá! :)

Más: szerdán puszta kíváncsiságból benéztem a céghez. A felső vezetőség ülésezett, én pedig engedély kértem az elnöktől, hogy rész vehessek az ülésen.
Nem tudom ki mennyire emlékszik ama bizonyos választásra, ami nyár elején történt valamikor. Ugyebár megpályáztam a cégnél egy szektor vezetői pozíciót, persze a választás olyan megalázó, és lehangoló volt, hogy a második fordulóban nem fogadtam el a jelölést, hanem visszautasítottam, összecsomagoltam, hazajöttem, és elfogadtam egy grafikai állást egy jól menő cégnél idegnyugtatónak.

Évszak fordultával azonban a cégben is változás állt be. Ugye a nagyobb kaliberű koppanások előbb utóbb eljutnak a hálón keresztül hozzám is. Így történt most is. Ezért vettem részt a tegnapi ülésen.

A szektor az új vezető irányítása alatt teljesen szétesett. Minden szakmaiságot nélkülözve végzi munkáját. Teljes a káosz. Szóval mindenki a fejét fogja, és pedig csendben mosolygok magamon. Nem kárörvendés ez… inkább valami olyasmi bizsergés belül, hogy: „igen, pontosan ezt sejtettem…”. Valójában jobban nem is alakulhattak volna a dolgok. A szektor irányításának kötöttségének nem kell eleget tennem. Nem kell minden héten hajnalig üléseznem. Sokkal jobban szeretem az olyan munkákat, mint a mostani. Apropó, jövő héten tükörvilág szigete a cél. Ott lesz melóm. Thomas már meg rendelte a repjegyeket. Utazás első osztály, tartózkodás ötcsillagos hotel a Thames partján. Persze a gázsi sem elhanyagolható. Ja igen, alternatív divatfotózás, és koordinálás lesz a feladatom angol tradíciók témakörben.