Mindennek határán…

kzt | | | 2006., július 23., 2:16 | | |

Nehéz hét áll mögöttem. Trychydts tegnapelőtt este kijelentette, hogy olyan nyúzott vagyok, hogy nem bírja tovább nézni. Elzavart aludni. Sápadt voltam, a szemeim dagadtak és vörösek. Tulajdonképpen a grafikákon dolgozom éjt nappallá téve. Megbabonáz a történet. Valami furcsa eklektikus vonalat követett az író a szürrealista elemek csak még képtelenebbé, és meghökkentőbbé teszik a történetet. Viszont mire túl vagyok egy fejezeten, és visszaolvasnám… furcsa mód… ha újrakezdem olvasni a történetet, egyszerűen nem tudom ugyanúgy lefordítani a kódokat… néha azt hiszem, hogy azért mert fáradt vagyok, valójában abszurd az egész…
Felhívtam a Hilotrópiát. Végre adtak elérhetőséget. Kiadták a feladatomat is. Illusztrációt kell készítenem a könyvhöz. Nem nagy ügy – gondoltam.

Beszámoltam nekik az elmúlt időszak gyanús eseményeiről. Ha ők csinálják ezentúl óvatosabbak lesznek, nekem pedig nem kell beszarva járkálnom bármerre is megyek… ha pedig nem ők követnek, és nyomoznak utánam, akkor a nyomorult könyvük érdekében elkapják azt, aki a nyomomban van. Legalábbis erre próbáltam rávezetni őket, amikor vázoltam a helyzetet. Azt hiszem fogták az adást…

Try szerint rám férne egy kis lazítás már végre… elvégre nyár van, én meg csak gürizek. Tulajdonképpen ő is.

Ma lementünk a Giant tóra, mert ott volt egy fotós megbízatásom… underground performanszokat fotózom… sajnos azt sohasem fogják megérteni, hogy korom sötétben cseszhetem az überszuper masinámat… sajnos csodákat tenni nem tudok. Szóval hiába nyafogok a világításért, nincs lehetőség… szoros munkatervem mellett — Trynek hála, hogy nem kellett Intervonattal mennem, mert elvitt kocsival – még arra is volt időnk, hogy kicsit lemásszunk a tópartra, és lábat lógázva a meleg vízbe a lemenő Nap alatt hagyjuk, hogy halálra zabáljanak a génmanipulált gigantikus irtanivaló rohadék szúnyogok. E nélkül viszont állati hangulatos lett volna. Az a két perc, amíg bírtuk az is volt.

Természetesen a fesztivál műsorában csúszás volt. Azt már jobb, ha meg sem említem: 2 órás!!!
Ahh… megbeszéltük Try-vel, hogy elmegyünk nyaralni. Tényleg nyaralni. Mindenféle Sandbenders, és meló nélkül… lazítani végre maximális kikapcsolódással… Tükörvilág meghódítása sajnos őszre marad. A rohadt légitársaságok még mindig neheztelnek a múltkori incidens miatt… talán, ha igénybe veszem a Hilotrópia szolgáltatásait meggyorsítható a folyamat. Meglátjuk.

Összeesek a fáradtságtól… :(