Újra itthon

kzt | | | 2006., június 12., 12:25 | | |

Tegnap megint kilibbentem a világból. Csak fél lábbal voltam benne. Valahogy gondolatban egyre sűrűbben csúszok át párhuzamos világokba. Persze csak képletesen. Pl. beszélnek hozzám emberek, én meg máshol járok. Mást hallok, mást látok. Rendszerhiba. Holnap úgyis el kell mennem vérvételre. Rutin vizsgálat. Általános éves egészségügyi checking.

Szóval ma felhívtam Jo-t, mert hétvégén nem akartam zavarni. Azt mondta furcsa, mert a B12-es gépet két hete zárolták, és csak a hétvégén helyezték üzembe újból. Esetleg a biztonságiaknál adatbiztonsági okokra hivatkozva utána lehet járni a videó felvételeknek, de ha ssh-t használt az illető, akkor vajmi kevés az esélye annak, hogy lefülelem a tettest. Talán még a rendszergazdánál faggatózhatok, de ugye a karbantartás miatt, annak is kicsi a valószínűsége, hogy visszamenőleg utána tudna járni a dolognak. Kvázi reménytelen. Ekkora felhajtást meg nem ér az egész. Szóval most van egy titokzatos valaki, aki kémkedik utánam. Ginger…

Ami a tegnap estét illeti, végre szereztem szajrét a Secure Cormorantból. Ráment félhavi fizetésem. Tegnap azt szerelték. Még ma is. Gondoltam, amíg a biztonsági munkálatok folynak, szállodába költözöm. Meg amúgy is. Túl sok furcsa dolog, meg változás történt az utóbbi időben körülöttem. Szerettem volna kicsit átgondolni a dolgokat. Az úszás kitűnően ellazított, utána bejelentkeztem masszázsra. Arra a következtetésre jutottam, hogy az utóbbi időben kicsit elengedtem magam, ami a kötelességeimet illeti. Ma visszabukom a munkába. Át kellett értékelnem, hogy mi a legfontosabb.

Tegnap reggel Chloé-t is meglátogattam. Hetek óta nem tudtunk találkozni. Coronitával a kezünkben kiültünk a parkba, és beszélgettünk az elmúlt hetekről. Vizsgázik, úgyhogy tanulnia kell. Én meg a projecten dolgozom. Nemigen van időnk most találkozgatni. Egyszer ennek is vége lesz. Egyszer majd még a nyár is elkezdődik, habár tegnap óta gyanúsan jó idő van.