Trychydts | | | 2006., január 24., 16:20 | | |

Ippeg a CEU-ban ulok, elvalasztva kedvenc ekezeteimtol. Allapot: szunet a Moral Voices, Moral selves olvasgatasa kozben.

Folytattam egy kis oknyomozo ujsagirast. Bogar Kettesrol peldaul kiderult, hogy a Tunderklan orangyalanak szerept tolti be voltakeppen, Vogel Light pedig palyzati referens. Ha! Nemhiaba fogom en oktatni a Nyuz ujsagiroinak kovetkezo nemzedeket, ez azert nem semmi teljesitmeny volt. Nb. a mi klanunkban ezt nem lehetne megtenni, a klan honlapjan ugyanis — hogy fellebbentsem a fatylat maffiaszeru nyomozasi modszereimrol — nincsenek fenykepek a klantagokrol. Hehehe.

Amiota fut a kis pet projectem, meg tobbet olvasok, mint regen. Nagy frankosag az ilyesmi, csak sok olyan szemet is lecsusszan, aminek talan nem feltetlenul kene — sokkoloan nagy szamban olvasok peldaul olyan enblogokat, amikre regen ra se neztem, vagy ha megis, hat gyorsan klikkeltem tovabb, mintha Juga Veronika kacsintott volna ram a kepernyorol. Most meg lefekudni is nehezen tudok, ha nem kukkantottam bele valamelyik ujdonsult „kedvencembe”. Ott peldaul meg nem tartunk, hogy meg ki is mernem oket linkelni, akkor mar inkabb kapjanak rajta a noi veceben egy rakas skandinav pornomagazinnal.

Olvasonaplo (erdemes ilyen szavakat tenni a blogba, csak ugy szippantjak ide az olvasni nem szereto gimnazistakat, szevasztok, kis luzerkeim; bar mondjuk aki a Goldfinger olvasonaplora keresett ra, az nem is egyszeruen luzer, az koztorvenyes bunozo, hiszen aki James Bondot olvasonaplobol akarja megismerni, az megerdemelne, hogy azonnali hatallyal letartoztassak) gyanant megemlitem, hogy elkezdtem olvasni a Tavoli Tuzet. Tenyleg jobb, mint egy Civilization-jatszma, de nem sokkal — az europai civilizacio ilyen elszallt, fenkolt, fenntartas nelkuli imadata meg engem inkabb taszit, mint hogy meg rajongokat toborozzak neki. Nem kajolom be, na. No sebaly. Azert majd csak atragom magam rajta valahogy. A finom fekete humor meg akkor is bevalik, ha ilyesmire van raszorva. A veget persze mar elolvastam, az egy fokkal jobbnak latszik, igy a vegso megsemmisitest nem kapkodom el azert.

Veget ert a moka, var Susan J. Hekman. Vajon hanyadik ferfi lehetek, aki elolvassa?