Trychydts | | | 2006., január 16., 18:44 | | |

A számítástechnikai iparnak két dolog különösen elkerülte a figyelmét: az egyik az internet elérkezése, a másik az a tény, hogy ez az évszázad is végetér egyszer.

Douglas Adams

Év első beszélgetése Arwennel szuperklasszisra sikerült, még akkor is, ha a műanyaggyárban szeretük be az ebédrevalót. Ettem valami teljesen infernális darált patkányt kapros rántással, meg egy palóclevest zsírfeltéttel. (Gönci Bee ehhez képest gulyáslevest evvett az első ebédjére sok-sok zsírral, de hát mondjuk ő hízókúrán van.) Viszont már elég régen nem volt frusztrációmentes időnk egymásra, így most lazán lubickoltunk egyet Arwen magánéletében és a szakmában. Főleg ez utóbb volt terepautikus hatású.

Szombaton buli, a lakás szép lassan alakul vissza barlangból vendégfogadásra is alkalmas helyiséggé. A hétvégén kiköltöztettem egy kedélyes oposszum- és denevércsaládot a sunyiba, levittem kilencezer tonna papírt, de még mindig van bőven szöszmörögnivaló. Jók ezek a bulik, mindig reorganizálják az életemet. És még Csabi is itt lesz, most futnak össze először Csabi és Arwen. Lehet, hogy Bumeráng-szigetezni kéne? Egymás hentelése mindig egy meghatározó élmény.

Csip-csip, már nagyon várom az új CalAirBuliját! Remélem, megint a Darshanban rendezzük; most majd megmutatom a pincéreknek, kinek hozzanak keserű Staroprament. Bár lehet, hogy Borostyánt iszom megint.

Nagy sikerélménynek könyvelem el, hogy sikerült hatást gyakorolnom Vacskamatira — talán azóta hiányzik nekem ez a gól, hogy leközölte a Big Brother interjút a Nyúzban. („Leközölte a Big Brother interjút a Nyúzban.”. Most, Jack rémuralma alatt már leírni is abszurditás az ilyesmit).