Trychydts | | | 2005., augusztus 24., 23:38 | | |

Felteszem, egy igazán jó anyagból szabott hapsinál bizonyos bú és gyötrelem követte volna az eseményeket, melyek során légy esett Bingo mennyegzői levesébe. Úgy értem, ha az enyém egy nemes lélek lenne, egész megtörtem volna; mindent összevetve mégsem engedhettem, hogy a súly túlságosan a vállamra nehezedjen. A tény, hogy a pöttöm Bingo kevesebb mint egy héttel a rossz hír kézhezvétele utánm úgy táncolt a Ciróban, mint egy zabolátlan gazella, sokat segített, hogy könnyebben viseljem a csapást.

Wodehouse: Halihó, Jeeves!

Klassz nap volt nagyon. Reggel egy kis szakmai csevegés az egyik új főnökömmel, meg némi szkennelgetés a kémia szacs nagytiszteletű nagyasszonyának, aztán húzás haza, mert Csabi jött hozzám ebédre, és egy kicsit szivattyúház lett volna, ha itt vár rám a küszöbön ülve. Szakácskönyvből főztem neki, lassan de biztosan bővül a repertoárom. Ezúttal a Család Szakácskönyvével való ismeretségemet mélyítettem tovább; az is nagyon jó, akárki akármit is mondjon.

Utána még beszélgettünk egy sort, majd sétálgattunk, részletesen kielemeztük a tegnapi meccseimet algival. Mesélt az átokverte régi, és a remek régi-új munkahelyéről, ismét visszatért a jó öreg csirkeboncoláshoz. Utána Batmant néztünk, fahéj volt nagyon. Utána mindenki hazament és Starcraftoztunk. Csak egy meccs volt, de az több mint két órás – jól bele is fáradtunk, de nyertünk.

Tegnap nagyot lazítottam, ami a fogyókúrámat illeti – cserébe csak egyszer ettem. Ha hajnalban nem takarítanom kellett volna, akkor futottam volna, az lett volna az igazi.