Trychydts | | | 2005., július 27., 20:03 | | |

– Elhatároztam, hogy a búcsúbulidon nem én leszek az első, aki lelép.

– Hát… egy páran már leléptek…

Cal a búcsúbuliján, nekem

– Látszik rajtad az alkohol… Sokkal szociálisabb vagy, mint szoktál lenni. Egy kis szociális pillangó vagy!

Cal két sörrel később

Elbúcsúztattuk Calt, nagy buli volt szerintem, bár lehet, hogy ennek az öt korsó Staropramennek is szerepe volt, amit lecsusszanttam, egy Jim Beammel lezárva az alkoholos fogyasztásomat. Kicsit csendesebb és békésebb hangulatú volt, mint ezek a bulik általában, én mindenesetre frankón éreztem magam, és jó volt Calt még így utoljára látni, mielőtt lepattanna Angliába. Ezúttal az afterpartyn is résztvettem, kár, hogy fogalmam sincs, hogy hol voltunk – nem is, mert annyira be lettem volna rúgva, inkább csak félálomban kószáltam a többiek után. Mindegy, megoldottam, egy ásványvíz még úgy-ahogy életben tartott.Fotózgattam is, sajna az afterparyra már lemerült a gépem. Mindenesetre nagy élmény volt. Valamennyire az alkohol is hatott rám, a vécében már nem ismertem meg a tükörképemet.

Ma a Dagály strandon múlattuk az időt édesanyámmal, belemélyedtem egy angol kiadású Cosmopolitanba – a repülőgépről hozta édesanyám, sokkal kevésbé szexista, sokkal nőiesebb, sokkal benfentesebb és sokkal vastagabb, mint a magyar változat. Most már mindent tudok a zsírleszívásról, amit tudni érdemes.

Amúgy Jackson Pajtás Kun-szun Lung távollétében a húgom közvetítésével édesanyámnál húzza meg magát. Irigylem édesanyámat, a magam részéről megfogadtam, hogy soha, soha többet nem lakom egy fedél alatt macskával – egy életre elegem van az almozásból, a kajájuk szagából és a vernyogásból. Macska nálam nem lesz, hacsak nem plüssből van. Ráadásul Jackson Pajtás még egy vén, agresszív szipirtyó is mindennek a tetejébe.