Trychydts | | | 2005., június 17., 9:39 | | |

A kor nem igazán érdekes téma. Bárki megöregedhet, csak elég sokáig kell hozzá élni.

Groucho Marx

Tegnap itt volt nálam a Kölök egy kis szülinapi köszöntésre; évek óta nem kaptam már új Kishont-könyvet. Most kaptam. Amúgy klassz buli volt, elropizgattunk, elfagyizgattunk, még kattinthattam is párat, ami szerintem egyértelműen jelezi, hogy a Kölök remek hangulatban volt tegnap.

Kapituláltam, és elhalasztottam a Hatost. Az Ötös után azt gondoltam, túl vagyok a nehezén, ami bizonyos szempontból igaz is, a Hatosnak legalább van értelme, de nagyon nehéz. Napi 500 oldal már semmiképpen sem megy belőle, ha megreccsenek, akkor sem. Az átlag olyan 300 körül van, de van, hogy be kell érnem 200-zal.

Amúgy teljes volt az egyetértés közöttünk a Kölökkel abban, hogy fogalmunk sincs, Anyu pontosan mikor jön haza, meddig marad és egyáltalán. Na mindegy, egy hét azért van még hátra, azalatt kitalálhatjuk.

Balu tegnap végre elárulta, hogyan kell pontosan aludtejet csinálni. Lelkemre kötötte azt is, hogy ne zacskós, hanem original tejből csináljam. Sajnos én a rendes tejben egyáltalán nem bízom, minél ártatlanabb külsejű emberek árulják, annál kevésbé. Fejtem én már tehenet, így aztán pontosan tudom, hogy milyen infernális folyadék ez a fehér lötty, amit rád akarnak sózni. Nyomják csak keresztül néhány megnyugtatóan zümmögő készüléken, ellenőrizzék mindenféle ISO standardok szerint, még azt se bánom, ha kevernek bele némi vegyszert. Akkor majd megiszom.