Trychydts | | | 2005., április 27., 9:38 | | |

A demokráciában az a jó, hogy minden szavazópolgárnak lehetősége van arra, hogy valami állati nagy hülyeséget csináljon.

Art Spander

Klassz volt a tegnapi közgyűlés, a monitorok és más emberek lelki épségének kímélése érdekében elmellőzöm részletes véleményem azokról, akik nem jelentek meg, ezáltal kis híján a határozatképtelenségről is gondoskodva. Bár tök vicces lett volna, ha ma azért nem kap egy kanyi vasat se semelyik gólyatábor, mert nincs elfogadott költésgvetés. Persze ez csak vágyálom, Arwen – velem ellentétben – nem egy szemétláda. Különösen üdvözlöm azt a kolleginát, aki balettra kísért gyerekeket.

Amúgy tényleg jól éreztem magam, annak dacára, hogy az én módosító javaslataim leszavaztattak; azt gondolom, legalább érdemben meg lettek vitatva, és végül is nem volt olyan fontos egyik se. Ami viszont totlálisan fahéj: új alapszabály szerint működik a klán jövőre, és én is részt vehettem benne. Lapzártakor ez volt az utolsó közéleti movementem ebben a körben, sorvadjon el közszolgálatiság-mirigyem, ha újságíráson kívül bármi másba beleütöm az orromat.

Tegnap felugrott hozzám Sssz, némi tanácsot kérni; ehhez képest még némi currys ebédet is kapott hozzá, ami állítólag még mindig elég jó volt. Kezdem elhinni, hogy tudok főzni.

Megkaptam a halasztást szigorlati dolgozat ügyben, van még tíz napom, hogy bezsákoljam a dolgozatomat; ez more than enough, és elég volt egy e-mailt írnom hozzá. Ezentúl nem is járok be egyetemre, minden ügyemet e-mailben intézem majd.